måndag 22 september 2008

Räddaren i nöden...



Denna byggfläkt har varit min bästa vän i veckan! Annars har medeltemperaturen varit ungefär 10-12 grader... Det är någonting som är fel med värmen... Den funkar bara på övervåningen! Så jäkla svinkallt att komma ner på morgonen och frysa så att det ont i märg och ben!! Det ska åtgärdas i veckan och fram till dess lägger jag mitt liv och min hälsa i armarna på denna underbara lilla manick!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men guuuud så fint ni har det...shit va mysigt...det ser verkligen varmt och hembonat ut...och vilket badkar sen erkänner: AVUNDSJUK =)åhhh, vilket jobb det ser ut som ni gjort...verkligen super fint...har ni många rum kvar? ska allt göras om? men ni bor där nu vad jag förstår, eller? Det kan ha varit mig du mötte på vägen, iaf om jag åkte i en silverförgad kombi och om det var innan gudmundstorpsvägen för det är sällan jag åker längre än dit haha! men jag är verkligen imponerad av köket å badrummet, väldigt fint bord oxå, är det nytt? Var köpte ni badkaret å får man fråga vad det kostade? vi är ju i renoveringstagen med vårt badrum uppe här vad det lider...fast bara i idé stadiet än...kram på dig

Anonym sa...

vad fint ni har det.. har du plaskat i badkaret än då??? hur mycket har ni kvar å göra nu då???
miss you kram kram

Anonym sa...

Åhhhh va fint kök o badrum!! Precis i stil med vad jag skulle vilja att mitt framtida kök o badrum skulle se ut :)
Riktigt härligt badkar ju! :) Lyxigt värre!

Hur stort ätr huset?

Elin sa...

hoppas ni får lite värme snart!
jasså du, så ni är omkring och snokar i mina krokar;) vad kul att du vet vart jag bor:) nu an du kika in när du vill;) Jag jobbar ungefär 7.15-17 mån-tor och så jobbar jag till 12.30 på fredagar, förutom var 8.e fredag för då jobbar jag till 18.00 i bassängen! krångligt? då skulle du se pappren där alla 8 uskors scheman står! *s* men en fredag kanske?? skulle vara såå härligt att ses! drömde faktiskt att vi sågs på typ åkrahallen eller nåt sånt... åå jag blev så glad! :)slutar du tidigt eller är ledig nån fredag framöver?
Hoppas ni mår bra och att ni trivs i nya huset! kram kram

Anonym sa...

dags att uppdatera nu tycker jag!!! *s* hoppas allt är bra med dig! *kramis*