fredag 7 november 2008

Stackars liten...

Vi har ett problem... Maggan har tovor! Hur många som helst, som sitter som ett pärlband runt stjärten och ner mot bakbenen... Jag kan inte klippa eller raka själv för hon blir så jäkla arg! Stackars... Funderar därför på att raka henne på Trimkompaniet. Men jag vill inte raka hela henne... Då kommer hon att skämmas ihjäl! Tänkte om man bara kunde raka halva kissen. Ska nog ringa och fråga på måndag...



Jag vill nämligen inte att hon ska behöva se ut så här! ;)
Det vill nog inte hon heller...

4 kommentarer:

Elin sa...

ojoj, stackarn! hoppas det går att raka det värsta bara.. annars fryser hon väl oxå!

Anonym sa...

katten tussan vi hade henne fick vi ju raka. allt utom svans huvud och tassar kommer du ihåg det?? hoppas det ordnar sig för din kisse.. vi va ju på djurens vänner igår.14 kattungar fick vi kolla på.. dom hade hittat alla bakom coop här i skara.. vem kan vara så dum å bara lämna dom.. stackarna..

Anonym sa...

Ingen fara på trimkompaniet så tar de dät det behövs våran kisse va tyvärr för tovig så han blev som på din bild. Men är de bara runt baken så fixar dom det! =)

Anonym sa...

haha så söööt! måste borsta min kisse med, hon är jättelurvig just i baken! de är nog det värsta med katter som är lite långhåriga, toovigt blir det!