torsdag 24 januari 2008

En riktigt bra dag!

Flygande Bebis!!


Idag har varit en bra dag! Johanna och Selma har varit här och kollat på Marie Antoinette, som vi kom överens om när den kom ut på DVD... Bättre sent än aldrig alltså... ;)

Tänk vad mysigt att titta på film med en liten tjej i famnen... Så snäll och söt den lilla pärlan är! Och GLAD! Skrattar, jollrar och rullar runt, runt på golvet och "lockar" på katterna! Söta lilla du! <3

Sen såg vi 10 orsaker att hata dig, bara för att komma överens om att det komma bli det samma med Heath Ledger som med Johanna Sällström...
När man ser deras filmer kan man inte förstå att de inte finns mer... :(

Efter mycket om och men kom Grabbarna Grus hem och vi käkade tillsammans och kollade på alldeles för många NHL-matcher på X-Box än en vanlig människa klarar av.
Det är tur att vi är härdade, jag och Johanna... ;)

Vad vi fick ut av det? Tja, vi kunde iaf konstatera att Jonas har en finne i pannan, jag har en finne på överläppen och Peter, han har en finne i mål!
Peter var det mest synd om för hans finne sög som målvakt och blev utbytt och fick därmed nöta bänk med Peter Kondrup! Så det så! Ha, ha... Taskigt internskämt som är så dåligt att det inte ens är värt en förklaring... ;)

Trevlig dag helt enkelt!

DAGENS ORD: Prillig... ;)

2 kommentarer:

Johanna sa...

De är så UDDA, bröderna Jonsson! :) Hiiiimla god mat idag, den tackar vi för! Vi får ta någon dag med En riddares historia och käk hos mig! bara att hojta till när du ar tid!

Elin sa...

vilken söt granne jag har! hihi